A carregar...

Alternative Sources of n-3 Long-Chain Polyunsaturated Fatty Acids in Marine Microalgae

The main source of n-3 long-chain polyunsaturated fatty acids (LC-PUFA) in human nutrition is currently seafood, especially oily fish. Nonetheless, due to cultural or individual preferences, convenience, geographic location, or awareness of risks associated to fatty fish consumption, the intake of f...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Martins, Dulce Alves, Custódio, Luísa, Barreira, Luísa, Pereira, Hugo, Ben-Hamadou, Radhouan, Varela, João, Abu-Salah, Khalid M.
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: MDPI 2013
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3736422/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23807546
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.3390/md11072259
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!