A carregar...

Plasma concentrations of trans fatty acids in persons with type 2 diabetes between September 2002 and April 2004(1)(2)(3)(4)(5)

Background: transFatty acids (TFAs) increase cardiovascular disease risk. TFAs and polyunsaturated fatty acids (PUFAs) in the food supply may be declining with reciprocal increases in cis-monounsaturated fatty acids (MUFAs) and saturated fatty acids (SFAs). Objectives: We sought to determine whether...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Schwenke, Dawn C, Foreyt, John P, Miller, Edgar R, Reeves, Rebecca S, Vitolins, Mara Z
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: American Society for Nutrition 2013
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3607659/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23446895
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.3945/ajcn.112.046508
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!