A carregar...

Physicochemical characteristics and sensory acceptance of a mixed beverage based on organic apple juice and cardamom tea (Elettaria cardamomum) with allegation of functional properties

Abstract This study aimed to develop and characterize mixed beverages (suchás) formulations based on organic apple juice and cardamom tea (F1= 50:50 vv−1, F2 = 60:40 vv−1 and F3 =70:30 vv−1). The formulation (F3) presented the highest total phenolic compounds content (31.79 mg EAG g-1), antioxidant...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Caroline Cardoso de SOUZA, Catarina Amorim OLIVEIRA, Jéssica Fontinelly PIRES, Tatiana Colombo PIMENTEL, Renata Santana Lorenzo RAICES, Luciana Cardoso NOGUEIRA
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos
Colecção:Food Science and Technology
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612020005012208&lng=en&tlng=en
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!