A carregar...

AVALIAÇÃO SENSORIAL E COMPOSIÇÃO PROXIMAL DE CAMARÕES DE ÁGUA DOCE Macrobrachium rosenbergii DEFUMADOS

This study evaluated the effect of smoking and the presence of aromatic herbs on the quality of freshwater prawns muscle (Macrobrachium rosenbergii), through the analysis of sensory characteristics and proximate composition. Fifty-five freshwater thermally stunned prawns, with average weight of 33.9...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Adriana Ferreira Silva, Leandro Cesasar Godoy, Maria Luiza Souza Franco, Michele Ferreira Assssis, Nilson Evelazio Souza, Jesuí Vergilio Visentainer
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Universidade Federal de Goiás 2010-12-01
Colecção:Ciência Animal Brasileira
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.revistas.ufg.br/index.php/vet/article/view/4221/8350
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!