A carregar...

Evaluation of the shelf-life of vegetable-type soybean pods

The shelf-life of the vegetable-type soybean pods stored under different conditions was evaluated by chemical characteristics and color. The pods were harvested in the R6 stage and stored either at 30 or 7ºC for 9 d. After the storage period, the pods were blanched and threshed, and the immature gre...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Andréia Cristina Santana, Mercedes Concórdia Carrão-Panizzi, José Marcos Gontijo Mandarino, Rodrigo Santos Leite, Josemeyre Bonifácio da Silva, Elza Iouko Ida
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar) 2012-08-01
Colecção:Brazilian Archives of Biology and Technology
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89132012000400015
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!