A carregar...

Validation of an HPLC-UV method for the identification and quantification of bioactive amines in chicken meat

ABSTRACT A high-performance liquid chromatography with ultraviolet detection (HPLC-UV) method was validated for the study of bioactive amines in chicken meat. A gradient elution system with an ultraviolet detector was used after extraction with trichloroacetic acid and pre-column derivatization with...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: D.C.S. Assis, L.D.M. Menezes, A.L. Lima, R.W.T. Klein, L.G.D. Heneine, L.J.C. Lara, L.V. Teixeira, C.B.D. Ornellas, S.V. Cançado, T.C. Figueiredo
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Universidade Federal de Minas Gerais 2016-06-01
Colecção:Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352016000300805&lng=en&tlng=en
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!