A carregar...

THE IMPORTANCE OF SENSORY ANALYSIS OF CONSUMPTION MILK IN FOOD

Milk is also called "White Blood" because of its nourishing value. It contains over one hundred nutrients necessary for human life (20 amino acids, over 10 fatty acids, 4 types of lactose, 25 vitamins, over 45 mineral elements, proteins). The evaluation of the sensory quality of milk is pe...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal: Irina-Ramona Pecingină
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Editura Academica Brâncuşi 2019-11-01
Colecção:Analele Universităţii "Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu: Seria Inginerie
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.utgjiu.ro/rev_ing/pdf/2019-4/14_PECINGINA%20IRINA_THE%20IMPORTANCE%20OF%20SENSORY%20ANALYSIS%20OF%20CONSUMPTION%20MILK%20IN%20FOOD.pdf
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!