A carregar...

Influence of Extractive Solvents on Lipid and Fatty Acids Content of Edible Freshwater Algal and Seaweed Products, the Green Microalga Chlorella kessleri and the Cyanobacterium Spirulina platensis

Total lipid contents of green (Chlorella pyrenoidosa, C), red (Porphyra tenera, N; Palmaria palmata, D), and brown (Laminaria japonica, K; Eisenia bicyclis, A; Undaria pinnatifida, W, WI; Hizikia fusiformis, H) commercial edible algal and cyanobacterial (Spirulina platensis, S) products, and autotro...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Jarmila Vavra Ambrozova, Ladislava Misurcova, Robert Vicha, Ludmila Machu, Dusan Samek, Mojmir Baron, Jiri Mlcek, Jiri Sochor, Tunde Jurikova
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: MDPI AG 2014-02-01
Colecção:Molecules
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.mdpi.com/1420-3049/19/2/2344
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!