Cargando...

USO DE ESPÉCIES AMAZÔNICAS PARA ENVELHECIMENTO DE BEBIDAS DESTILADAS: ANÁLISES FÍSICA E QUÍMICA DA MADEIRA

O processo de armazenamento de bebidas destiladas em barris de madeiraé uma prática que visa à melhoria das características sensoriais da bebida, tais comocor, aroma e sabor. A qualidade da bebida destilada armazenada nesses barris dependede características da madeira como densidade, permeabilidade,...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Publicado en:CERNE
Main Authors: Jonnys Paz Castro, Deise Morone Perígolo, Maria Lúcia Bianchi, Fábio Akira Mori, Alessandra de Souza Fonseca, Isabel Cristina Nogueira Alves, Francisco José de Vasconcellos
Formato: Artigo
Idioma:Português
Publicado: Universidade Federal de Lavras 2015
Assuntos:
Acceso en liña:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=74441023018
Tags: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!