A carregar...

Physical composition of carcass, commercial cuts and meat characteristics of young bulls fed millet-based diets containing increased crude glycerin levels

Assessment of carcass and meat characteristics of Nellore young bulls finished in feedlot with crude glycerin levels (0, 60, 120, and 240 g kg-1 dry matter) in millet-based diets. Twenty-eight young bulls with mean age of 18 months and average weight of 357 ± 23.56 kg were used. The animals were dis...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Semina: Ciências Agrárias
Main Authors: Werney da Silva Moreira, Fabrícia Rocha Chaves Miotto, João Restle, Regis Luis Missio, José Neuman Miranda Neiva, Denise Adelaide Gomes Elejalde, Ricciere Rodrigues Pereira Parente, Wescley Faccini Augusto
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Universidade Estadual de Londrina 2016
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=445746893017
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!