A carregar...

Phytoconstituents and stability of betalains in fruit extracts of Malabar spinach (Basella rubra L.)

This study aimed to assess the nutrient composition, minerals, and stability of betalains pigment from fruit extracts of Basella rubra. The proximate composition included total carbohydrates (1.64 g), protein (51 mg), total lipid (1.38%), moisture (81.76%), niacin (0.5 mg), ascorbic acid (89.33 mg),...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:J Food Sci Technol
Main Authors: Kumar, Sandopu Sravan, Manoj, Prabhakaran, Nimisha, Girish, Giridhar, Parvatam
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Springer India 2016
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5156645/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28035157
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1007/s13197-016-2404-8
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!