A carregar...

Variation in biochemical parameters in different parts of potato tubers for processing purposes

The present study was conducted to estimate the variation in bio-chemical parameters among eight different parts viz. bud end cortex, bud end medulla, central cortex, central medulla, pith, stem end cortex, stem end medulla and peel of potato tuber of processing varieties. Concentration of dry matte...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:J Food Sci Technol
Main Authors: Bandana, Sharma, Vineet, Kaushik, S. K., Singh, Brajesh, Raigond, Pinky
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Springer India 2016
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4926915/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27413232
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1007/s13197-016-2173-4
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!