A carregar...

Effect of soaking and ultrasound treatments on texture of chickpea

Effect of soaking time (20, 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160, 180, 200, 220, 240, 260, 280, 300, 320, 340, 360, 380, 400, 420, 440, 460, 480 and 500 min) and temperature (20, 30, 40, 50, 60, 70, 87, 92 and 97°C) together with ultrasound application (25 kHz 100 W and 25 kHz 300 W) on texture of chickpe...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Yildirim, Ali, Öner, Mehmet Durdu, Bayram, Mustafa
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Springer-Verlag 2011
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3602571/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24425940
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1007/s13197-011-0362-8
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!