A carregar...

Antimicrobial activity of coconut oil-in-water emulsion on Staphylococcus epidermidis and Escherichia coli EPEC associated to Candida kefyr

Candida kefyr has been considered both a food-spoiling agent and a type of yeast with fermentation properties. In this study, the authors have evaluated the antimicrobial activity of a coconut oil-in-water emulsion associated to the presence of C. kefyr. Fresh coconut kernels were used to obtain the...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Susy Ferraz de Oliveira, Ivon Pinheiro Lôbo, Rosenira Serpa da Cruz, João Luciano Andrioli, Camila Pacheco S.M. da Mata, Glêydison Amarante Soares, Edvan do Carmo Santos, Elizama Aguiar-Oliveira, Marcelo Franco, Aline Oliveira da Conceição
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Elsevier 2018-11-01
Colecção:Heliyon
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844018308983
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!