A carregar...

Dietary guanidinoacetic acid increases the longissimus dorsi muscle depth of finishing pigs without requiring a higher standardised ileal digestible methionine + cysteine concentration

The objective of this study was to evaluate the interaction of guanidinoacetic acid (GAA) with standardised ileal digestible methionine + cysteine (SID Met + Cys) levels in finishing pig diets on the performance, carcase characteristics, pork quality, blood variables, gene expression of creatine tra...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Natália Yoko Sitanaka, Alice Eiko Murakami, Lucas Antônio Costa Esteves, Paula Carina de Oliveira, Eliane Gasparino, Angélica de Souza Khatlab, Paulo Cesar Pozza
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Taylor & Francis Group 2022-12-01
Colecção:Italian Journal of Animal Science
Assuntos:
Acesso em linha:http://dx.doi.org/10.1080/1828051X.2022.2063767
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!