APA aipamena

Raquel, D. L., Lima, R. C., Freitas, E. R., Sá, N. L., Xavier, R. P. d. S., & Paiva, A. C. (2010). Níveis de cloro para codornas italianas destinadas à produção de carne = Sodium levels in Italian quails for meat production. Editora da Universidade Estadual de Maringá (Eduem).

Chicago Style aipamena

Raquel, Débora Linhares, Raffaella Castro Lima, Ednardo Rodrigues Freitas, Newton Lima Sá, Regina Patrícia de Souza Xavier, and André Campos Paiva. Níveis De Cloro Para Codornas Italianas Destinadas à Produção De Carne = Sodium Levels in Italian Quails for Meat Production. Editora da Universidade Estadual de Maringá (Eduem), 2010.

MLA aipamena

Raquel, Débora Linhares, et al. Níveis De Cloro Para Codornas Italianas Destinadas à Produção De Carne = Sodium Levels in Italian Quails for Meat Production. Editora da Universidade Estadual de Maringá (Eduem), 2010.

Kontuz: berrikusi erreferentzia hauek erabili aurretik.