A carregar...

Yeasts and hygienic-sanitary microbial indicators in water buffalo mozzarella produced and commercialized in Minas Gerais, Brazil

The aim of this work was to study the yeast populations and the main hygienic-sanitary microbial indicators in water buffalo mozzarella produced and commercialized in Minas Gerais, Brazil. Forty-two water buffalo mozzarella samples were purchased from retail outlets in Belo Horizonte. In addition, f...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Susanne Facchin, Anne C. Barbosa, Luiz S. Carmo, Maria Crisolita C. Silva, Afonso L. Oliveira, Paula B. Morais, Carlos A. Rosa
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Microbiologia 2013-09-01
Colecção:Brazilian Journal of Microbiology
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822013000300006&lng=en&tlng=en
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!