A carregar...

Positive effects of thermosonication in Jamun fruit dairy dessert processing

The effects of thermosonication processing (TS, 90 °C, ultrasound powers of 200, 400, and 600 W) on the quality parameters of Jamun fruit dairy dessert compared to conventional heating processing (high-temperature short time, (HTST), 90 °C/20 s) were evaluated. Microbiological inactivation and stabi...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Débora L. Lino, Jonas T. Guimarães, Gustavo Luis P.A. Ramos, Louise A. Sobral, Felipe Souto, Roberto P.C. Neto, Maria Inês B. Tavares, Celso Sant'Anna, Erick A. Esmerino, Eliane T. Mársico, Mônica Q. Freitas, Erico M.M. Flores, Renata S.L. Raices, Pedro H. Campelo, Tatiana C. Pimentel, Marcia Cristina Silva, Adriano G. Cruz
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Elsevier 2022-05-01
Colecção:Ultrasonics Sonochemistry
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S135041772200133X
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!