A carregar...

LINEARIZATION OF THE BRADFORD PROTEIN ASSAY TO APPLICATION IN COW MILK PROTEINS QUANTIFICATION BY UV-Vis SPECTROPHOTOMETRY METHOD

Reliable methods for determination and quantification of total protein in food are essential information to ensure quality and safety of food trade. The objective of this study was to evaluate the linearity of calibration curves obtained from different proteins (blood serum albumin-BSA, α-LA, β-LG,...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Alessa Siqueira de Oliveira dos Santos, Fabiano Freire Costa, Wesley Tinoco Esteves, Maria Aparecida Vasconcelos Brito, Marco Antônio Moreira Furtado, Marta Fonseca Martins
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG) 2015-01-01
Colecção:Revista do Instituto de Latícinios Cândido Tostes
Assuntos:
BSA
Acesso em linha:http://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/350/343
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!