A carregar...
Performance and bromatologic analysis of red tail lambari Astyanax sp F (Pisces: characidae) submitted to the smoking process / <br> Rendimento e análise bromatológica do lambari do rabo vermelho Astyanax sp F (Pisces: characidae) submetido ao processo de defumação
The aim of this study was to evaluate the time of hot smoked and the influence of carcass quality of the red tail lambari Astyanax sp F. Sixty lambaris, eviscerated with head, skin, bones, spinal column, fins, however, without scale. With a medium weight and length of 22.22±4.32g and 11.32±00.63cm w...
Na minha lista:
Main Authors: | , , , , , |
---|---|
Formato: | Artigo |
Idioma: | Inglês |
Publicado em: |
Universidade Estadual de Londrina
2009-12-01
|
Colecção: | Semina: Ciências Agrárias |
Assuntos: | |
Acesso em linha: | http://www.uel.br/revistas/uel/index.php/semagrarias/article/view/4081 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|