A carregar...

Performance and bromatologic analysis of red tail lambari Astyanax sp F (Pisces: characidae) submitted to the smoking process / <br> Rendimento e análise bromatológica do lambari do rabo vermelho Astyanax sp F (Pisces: characidae) submetido ao processo de defumação

The aim of this study was to evaluate the time of hot smoked and the influence of carcass quality of the red tail lambari Astyanax sp F. Sixty lambaris, eviscerated with head, skin, bones, spinal column, fins, however, without scale. With a medium weight and length of 22.22±4.32g and 11.32±00.63cm w...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Carlos Eduardo Weirich, Aline Luna Zorzo, Arcangelo Augusto Signor, Wilson Rogério Boscolo, Takeo Massago, Aldi Feiden
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Universidade Estadual de Londrina 2009-12-01
Colecção:Semina: Ciências Agrárias
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.uel.br/revistas/uel/index.php/semagrarias/article/view/4081
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!