A carregar...

Optimal conditions for obtaining collagen from chicken feet and its characterization

Abstract The objective of this study was to extract collagen from chicken feet, determining optimal extraction conditions according to acetic acid concentration, pepsin content and time of enzymatic hydrolysis. A factorial design 23 was used, with three replications at the central point, totaling 1...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Íris Braz da Silva ARAÚJO, Taliana Kênia Alves BEZERRA, Edilza Silva do NASCIMENTO, Carlos Alberto de Almeida GADELHA, Tatiane SANTI-GADELHA, Marta Suely MADRUGA
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos 2018-04-01
Colecção:Food Science and Technology
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612018005006108&lng=en&tlng=en
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!