A carregar...

Evaluation of the effectiveness of ozone as a sanitizer for fish experimentally contaminated with Salmonella sp.

Abstract Salmonellosis is a major public health problem related to food contamination and ensuing food poisoning. Brazilian resolution RDC nº 12/2001 of the Brazilian National Health Surveillance Agency (ANVISA) established the absence of Salmonella in 25 g of fish for consumption. However, the sign...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Danielle de Bem Luiz, Carlos Danger Ferreira e Silva, Simone Rodrigues Campelo, Viviane Rodrigues Verdolin dos Santos, Leandro Kanamaru Franco de Lima, Patrícia Costa Mochiaro Soares Chicrala, Marina Keiko Pieroni Iwashita
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL) 2017-06-01
Colecção:Brazilian Journal of Food Technology
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232017000100436&lng=en&tlng=en
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!