Zarządzanie talentami na przykładzie Wojskowych Zespołów Sportowych oraz Wojskowych Centrach Szkolenia Sportowego = The talent management based on the example of Military Sports Teams and Military Sports Training Centers - Łukasz Malinowski (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Malinowski Łukasz. Zarządzanie talentami na przykładzie Wojskowych Zespołów Sportowych oraz Wojskowych Centrach Szkolenia Sportowego = The talent management based on the example of Military Sports Teams and Military Sports Training Centers. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(12):622-629. eISSN 2391-8306. DOIhttp://dx.doi.org/10.5281/zenodo.44699