Zadania samorządów gminnych województwa lubelskiego w zakresie ochrony zdrowia = The tasks of local governments Lublin province about Healthcare - Martyna Warchoł (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Warchoł Martyna, Furtak-Niczyporuk Marzena. Zadania samorządów gminnych województwa lubelskiego w zakresie ochrony zdrowia = The tasks of local governments Lublin province about Healthcare. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(7):218-227. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.57348