Cargando...

Perfil de ácidos graxos da gordura intramuscular da carne de vacas de descarte de diferentes grupos genéticos terminadas em confinamento, abatidas com distintos pesos Fatty acid profile intramuscular fat meat of cull cows from different genetic groups feedlot finished slaughtered with distinct weights

Foi avaliado o perfil dos ácidos graxos da gordura intramuscular do Longissimus dorsi de vacas de descarte mestiças, da segunda (G2 - 3/4Charolês (C) 1/4Nelore (N) e 3/4NC) e da terceira geração (G3 - 5/8CN e 5/8NC) de cruzamento rotativo Charolês - Nelore, terminadas em confinamento e abatidas com...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Main Authors: Fernando Kuss, João Restle, Gilberto Vilmar Kosloski, Francisco Deschamps, José Luis Moletta, Angélica Pereira dos Santos, Jarlei Fiamoncini
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado: Universidade Federal de Santa Maria 2007-06-01
Series:Ciência Rural
Assuntos:
Acceso en liña:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782007000300033
Tags: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!