Cargando...
Perfil de ácidos graxos da gordura intramuscular da carne de vacas de descarte de diferentes grupos genéticos terminadas em confinamento, abatidas com distintos pesos Fatty acid profile intramuscular fat meat of cull cows from different genetic groups feedlot finished slaughtered with distinct weights
Foi avaliado o perfil dos ácidos graxos da gordura intramuscular do Longissimus dorsi de vacas de descarte mestiças, da segunda (G2 - 3/4Charolês (C) 1/4Nelore (N) e 3/4NC) e da terceira geração (G3 - 5/8CN e 5/8NC) de cruzamento rotativo Charolês - Nelore, terminadas em confinamento e abatidas com...
Gardado en:
Main Authors: | , , , , , , |
---|---|
Formato: | Artigo |
Idioma: | Inglês |
Publicado: |
Universidade Federal de Santa Maria
2007-06-01
|
Series: | Ciência Rural |
Assuntos: | |
Acceso en liña: | http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782007000300033 |
Tags: |
Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|