Tolk for mangfold - talsmann for enhet? Universitetskultur og lærerutdanning i det 21. hundreåret - Knut Kjeldstadli (Acta Didactica Norge, 2007)
Artikkelen er en bearbeidet utgave av forfatterens innledning ved en konferanse ved Universitetet i Oslo i anledning av 100-årsdagen for Pedagogisk seminar 27. april 2007.