ZAŠTITA TRADICIJSKIH PROIZVODA PRIMJENOM ZEMLJOPISNIH OZNAKA U EUROPSKOJ UNIJI NAKON STUPANJA NA SNAGU ŽENEVSKOG AKTA NA LISABONSKI SPORAZUM - Tea Hasić (Pravni Vjesnik, 2022)
Cilj je rada istražiti mogućnosti zaštite zemljopisnih oznaka kojima se obilježavaju