’n Beknopte regshistoriese oorsig van die vereistes vir die totstandkoming van ’n regsgeldige huwelik - J.A. Robinson (Koers : Bulletin for Christian Scholarship, 2004)
A concise legal-historical overview of the requirements for establishing a legally valid marriage