"Du har blitt hacket av Gaza Hacker Team" - Erik Skare (Babylon, 2016)
Siden 2000 har flere palestinske angrep blitt utført mot israelsk kyberinfrastruktur, inkludert børsen i Tel Aviv, flere israelske myndigheter og bedrifters nettsider.1 Står vi overfor en ny form for palestinsk motstandskamp?