Te Deum Laudamus [música manuscrita] - Pedro
Conteúdo: Te Deum laudamus: te Dominum confitemur -- Tu Rex Gloriae -- Tu ad liberandum -- Tu devicto -- Judex crederis -- Te ergo -- Æterna fac -- Fiat misericordia -- In te, Domine