Verhandelingen over de natuurlijke geschiedenis der nederlandsche overziesche bezitngen, door de leden de natuurkundige Comissie in Indie en andere shrijvers - Natuurkundige Comissie in Oest-Indie (Holanda) (Commissie Bij S. en J. Luchtmans en C. C. van der Hoek)
-- V. 1. Muller, S.[Mammalia]. [Aves]. Muller, S.[Reptila]. Muller, S.[Pisces].-- V. 2. Schlegel, H.[Mammalia].-- V. 3. Hann, W. de [Insecta].